kuva yrityksen ilo hyvinvointipalvelut logosta
Hierontaa & Osteopatiaa Tampereen ydinkeskustassa

Tiimimme

kuva ilo hyvinvointipalveluiden minnasta

MINNA RASILAHTI

Moikka! Olen Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta vuonna 2004 valmistunut koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Käsittelen kaikenikäisiä asiakkaita vahvalla ammattitaidolla sekä iloisella ja reippaalla otteella aina aktiiviurheilijoista arkipäivän niska-hartiajumeista kärsiviin.

Oman kilpaurheilutaustani kautta ymmärrän kehon kokonaisvaltaisen huollon merkityksen ja pyrinkin aina ottamaan asiakkaan huomioon kokonaisuutena huomioiden hänen yksilölliset tarpeensa. Annan mielelläni vinkkejä kotona tehtäviin aktivoiviin liikkeisiin sekä palauttavaan ja ennaltaehkäisevään itsehoitoon. Kehitän omaa ammattiosaamistani jatkuvasti kouluttautumalla monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueilla.

Vapaa-aikani kuluu aktiivisesti urheillen joko juoksulenkillä, toiminnallisen harjoittelun parissa tai koirien kanssa metsälenkeillä sekä rakkaan koiraharrastukseni agilityn parissa.

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoasi!

www.fitmii.fi

JENNI KANGAS

Hei! Olen osteopaatti ja koulutettu hieroja Jenni Kangas. Hoidan asiakkaitani osteopatialla ja mobilisoivilla hierontakäsittelyillä. Yksilöllisen ja parhaan mahdollisen hoitokokemuksen haluan viimeistellä juuri sinulle suunnitelluilla terapeuttisilla harjoitteilla, jotka ehkäisevät vaivan uusiutumista. Hoitojeni tukena käytän myös neulaushoitoa tarpeen mukaan.

Ammattitaitoani ylläpidän säännöllisesti alan koulutuksilla ja kirjallisuudella. Vapaa- aikani pyrin käyttämään lukemiseen ja liikkumiseen. Omakohtaista lajikokemusta löytyy telinevoimistelusta, ratsastuksesta, crossfitista ja kuntosaliharjoittelusta. Tällä hetkellä rakkain liikuntamuotoni on jooga- ja pilatesharjoittelu.

Blogissani käsittelen tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen liittyviä aiheita.

Tervetuloa osaaviin käsiin!

kuva ilo hyvinvointipalveluiden jennistä
Osoite
Ota yhteyttä
  • Heräsikö kysymyksiä? Pohditko, mikä hoidoistamme sopisi Sinulle parhaiten?

    Ota yhteyttä tästä, niin vastaamme Sinulle tuota pikaa. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!