kuva ilo hyvinvointipalvelut yrityksen logosta
Kokonaisvaltaista hyvinvointia Tampereen ydinkeskustassa

Hieronta - Osteopatia - Kosmetologipalvelut

Kosmetologipalvelut

Kasvohoidot - Ilo Hyvintointipalvelut

Kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään laadukkailla Medik8 -sarjan ihonhoitotuotteilla, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja koostumuksista, sekä ovat myös tutkitusti tehokkaita. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Huippu tehokas Meso Lift Concept - koneellinen mikroneulaus tehdään Swiss-color tuotteilla. Lift MESO Concept on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. MESO-moduulin avulla pystytään luomaan ihoon pieniä mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Tämä mahdollistaa tehoseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Se stimuloi kollageenin ja elastaanin uudistumista kosteuden ja kimmoisuuden aikaansaamiseksi kudoksessa.

Tarkemmat kuvaukset eri kasvohoidoista näet kosmetologin ajanvarauksesta.

VelaSmooth vartalohoidot

Vela-hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvenssi sekä infrapunavaloenergia. Hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja. Vela-hoidot ovat sarjahoitoja ja vaikka usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on nähtävissä tuloksia, parhaat tulokset saavutetaan vasta useamman säännöllisen hoidon tuloksena. Yksi hoitokerta riippuu hoidettavasta alueesta (esim. reidet, pakarat, kyljet ja/tai vatsan seutu), ja kestää 30-60 minuuttia. Hoitojen jälkeen ei erityistä toipumisaikaa vaadita, vaan sen jälkeen voi heti palata normaaleihin päivärutiineihin.

Vela- hoidon rajoitukset:

  • Tyypin 1 tai 2 hoitamaton diabetes
  • Verenhyytymiseen liittyvät ongelmat
  • Valoherkkyys
  • Velahoitoja ei suositella raskauden aikana tai heti synnytyksen jälkeen
  • Sydämentahdistin, metallinen tekonivel tai hammasproteesi
VelaSmooth vartalohoidot - Ilo Hyvintointipalvelut
Sokeroinnit - Ilo Hyvintointipalvelut

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen.

Valoimpulssihoito(karvanpoisto)

IPL-valoimpulssihoidolla voidaan valon energiamäärää, pulssien taajuutta ja väriä säätämällä hoitaa erilaisia iho-ongelmia ja häiritseviä ihokarvoja. Valoimpulssilaitteella poistetaan 60-90% kaikista ihokarvoista jokaisella hoitokerralla. Koska kuitenkin vain n. 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan vähintään 3-6 hoitokertaa, joissakin tapauksissa enemmänkin. Hoitokertojen määrä riippuu karvankasvun tiheydestä, sijainnista ja väristä. Hoito voidaan tehdä myös intiimialueille täysin kivuttomasti. Karvat ajellaan yhtä päivää ennen hoitoa. Karvoja ei saa poistaa sokerilla tai nyppimällä ennen hoitoa, sillä karvan tulee olla ihon pinnalla. Karvat putoavat pois noin 2–4 viikon kuluttua hoidosta. Siihen asti karvoja voi ajella normaalisti. Sarjahoito vähentää, hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi.

Valoimpulssihoidot - Ilo Hyvintointipalvelut
Ripset ja kulmat - Ilo Hyvintointipalvelut

Ripset ja kulmat

Kulmien laminoinnilla kurittomat karvat saadaan ojennukseen ja ripsien kestotaivutuksella ripset kauniisti taipumaan ylöspäin. Kulmien ja ripsien värjäyksellä saadaan syvyyttä katseeseen.

Silmänrajaukset kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla voidaan korostaa silmän omaa muotoa luonnollisesti. Aivan ripsen tyveen tehty rajaus avaa katsetta ja helpottaa sekä nopeuttaa arjen rutiineja. Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen toimenpide. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmennoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Silmänrajaukset ja kestopigmentointi - Ilo Hyvintointipalvelut
Jalkahoidot - Ilo Hyvintointipalvelut

Jalkahoidot

Hyvinvoivat ja terveet jalat ovat iso osa hyvinvointiamme. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä lakkaus. Voit tuoda jalkahoitoon myös oman lempilakkasi.

Osoite

Puhelin & Sähköposti

Ota yhteyttä

  • Heräsikö kysymyksiä? Pohditko, mikä hoidoistamme sopisi Sinulle parhaiten?

    Ota yhteyttä tästä, niin vastaamme Sinulle tuota pikaa. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!